Numerologie is een eeuwenoude methodiek die via getallen inzicht geeft in persoonlijke levensthema’s (via de geboortedatum) en collectieve thema’s die zich bijvoorbeeld in een jaar, een maand of op een specifieke datum laten zien.



Numerologie geeft inzicht in jouw persoonlijke levensthema’s

Als mens zijn we allemaal geboren met unieke levensthema’s. Die levensthema’s vertellen ons waar onze kwaliteiten liggen, wat we lastig vinden en waarin we kunnen groeien en transformeren.

Zo krijg je aan de hand van jouw geboortedatum inzicht in de thema’s die horen bij jouw geboortedag, -maand en -jaar.

Zeker als je je op het pad van bewustzijnsgroei bevindt of wanneer je ergens tegenaan loopt, bijvoorbeeld het omgaan met je hoogsensitiviteit, chronische klachten of burn-outklachten die je ervaart, is het superinteressant om te ontdekken hoe zich dat verhoudt tot jouw persoonlijke levensthema’s.

Zo ontdek je waarom je iets lastig vindt, waarom bepaalde situaties zich steeds lijken te herhalen, welke kwaliteiten er ook bij jou horen en hoe je dat wat je lastig vindt kunt transformeren.

Numerologie is daarmee een sleutel tot diepgaand inzicht en schept de mogelijkheid om patronen te doorbreken en verandering tot stand te brengen.

Verschillende levensthema’s

Je hebt altijd te maken met verschillende levensthema’s die elkaar misschien voeden of versterken.

Zo kan het zijn dat je vanuit je geboortedatum te maken hebt met thematieken als perfectionisme, grenzen aan geven en het ervaren van een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Drie verschillende levensthema’s die ieder om eigen inzicht en transformatie vragen en elkaar tegelijkertijd beïnvloeden.

Numerologie gaat dan ook veel verder dan de optelsom van een aantal getallen. Er gaan enorm veel verbanden achter schuil die juist ook de diepere lagen laten zien.



Collectieve thema’s

Naast je persoonlijke levensthema’s zijn er ook collectieve thema’s die op iedereen van invloed zijn. Je kunt dan denken aan de optelsom van een jaartal.

Zo hebben we in 2023 te maken met het thema van de 7. Dat gaat o.a. over transformatie en verbondenheid. Misschien merk je zelf wel dat er het afgelopen jaar grote veranderingen zijn geweest? Ben je bezig geweest om dingen los te laten, bewust geworden van waar je wilt dat je energie naartoe stroomt of heb je vriendschappen of relaties verbroken of juist weer herstelt.

Zo heeft ieder jaar, iedere maand en iedere datum een uniek thema dat ook weer van invloed is op onze persoonlijke levensthema’s.



Inzicht in jouw persoonlijke levensthema’s

Uit ervaring weet ik dat verandering en groei pas plaatsvinden als je inzicht hebt in jouw totale zijn. Je weet wat je drijfveren zijn, welke patronen en overtuigingen een rol spelen en welke levensthema’s zich laten zien, waardoor je iets lastig vindt. Tegelijkertijd laat zich via de levensthema’s zien waar jouw kracht ligt, zodat je van daaruit toebeweegt naar verandering.

Zodra we samen aan de slag gaan, kijken we ook direct naar jouw persoonlijke levensthema’s. Dat is namelijk wat jou uniek maakt en waar het inzicht ontstaat voor verandering. Of je nu tegen iets aan loopt in jouw hoogsensitiviteit, chronische klachten ervaart of de drang naar groei voelt, het begint allemaal bij inzicht in jouw unieke zijn.

Ik ga graag samen met jou op pad, voel je welkom voor een (online) (numerologie)sessie of een vrijblijvende kennismaking. Heb je nog vragen over de mogelijkheden, mail me gerust!

Zelf op pad

Ga je liever zelf op pad met de inzichten die je ontvangt? Vraag dan jouw persoonlijke geboortechart aan. In een uitgebreide persoonlijke reader ontvang je de uitwerking van jouw persoonlijke levensthema’s, je levenslessen, mogelijke patronen en overtuigingen, je karakterstructuren, strategieën van waaruit je denkt, voelt, reageert en handelt, mogelijke energielekken en daar waar je kracht ligt tot transformatie.

Je vraagt de geboortechart op basis van je geboortedatum, de numerologie en het enneagram hier direct aan. Na betaling stuur ik je een mail voor wat persoonlijke gegevens, zoals je geboortedatum en -plaats.

Wat is numerologie?


Vorige
Vorige

Hoogsentiviteit en jouw levensthema’s

Volgende
Volgende

Waarom is transformatie iets anders dan het veranderen van je mindset?