Een nieuw jaar, een nieuwe energie. Ieder jaar kent zo haar eigen thema’s, mogelijkheden tot transformatie en groei, en de ontdekkingen van waar jouw kracht ligt.

In deze blog deel ik graag wat meer met je over de numerologische energie van 2024: welke energie is actief? Welke levensthema’s laten zich zien? Waar gaat je energie (onbewust) dit jaar wat meer naar uit?


2024, numerologisch gezien de energie van de 8

De energie van de 8 symboliseert een oneindige verbinding tussen boven en beneden, tussen het universum en het aardse, met het hart als middelpunt.

Je diepere hartsverlangens

In 2024 word je dan ook uitgenodigd om je diepere hartsverlangens te voelen en te volgen. Je mag jouw eigen ruimte innemen, zodat je de stappen kunt zetten die nodig zijn om uiting te geven aan jouw diepste hartsverlangens.

Datgene neerzetten waarvoor je hier bent

De energie van de 8 geeft je de innerlijke kracht mee om dat te realiseren wat je diep vanbinnen wenst en om datgene neer te zetten waarvoor je hier op aarde bent. Het maakt je bewust van de ruimte die je daarvoor nodig hebt en hoe je die meer kunt innemen.

Harmonie en evenwicht

De energie van de 8 symboliseert ook de gevoelens van harmonie en evenwicht. Je kunt dan ook meer verlangen naar gevoelens van harmonie en het ervaren van evenwicht.

Harmonie en evenwicht zorgen er daarnaast voor dat je een stabiele basis creëert voor het voelen en volgen van jouw diepere hartsverlangens.


2024, een nieuw jaar een nieuwe energie

De energie van 2024 is een prachtige energie. Het nodigt je uit om je hart verder te openen, zodat je jouw diepere hartsverlangens voelt en volgt.

Het brengt in harmonie en in evenwicht wat nog uit balans is en herinnert jou aan je innerlijke kracht om dat te verwezenlijken waarvoor je hier bent.

Ik wens je een prachtig 2024 toe waarin je jouw liefde deelt met jezelf en de wereld om je heen, waarin je het fundament en evenwicht ervaart om jouw diepste hartsverlangens te voelen en te volgen.


Samen op pad naar inzicht, groei en transformatie

Het openen van je hart en het voelen en volgen van je diepste hartsverlangens kan spannend zijn. Vaak zijn er (onbewuste) onderliggende patronen en overtuigingen die ervoor zorgen dat je bepaalde stappen toch niet zet, hoeveel je er ook naar verlangt.

Vanuit inzicht in jouw levensthema’s, levenslessen, patronen, overtuigingen en innerlijke kracht, transformeer je deze patronen en overtuigingen, waardoor je jouw hartsverlangens steeds wat meer kunt gaan volgen.

Ik begeleid je daar graag bij tijdens persoonlijke sessies (online of in de praktijkruimte in Dronten).

Ga je liever zelf op pad, maar ben je wel op zoek naar meer inzicht in jouw levensthema’s, patronen, overtuigingen, jouw kracht en daar waar jouw energie weglekt? Misschien is de geboortechart dan ook wel iets voor jou?

Numerologische betekenis 2024


Vorige
Vorige

Er bestaat niet zoiets als een quick-fix

Volgende
Volgende

Wat zijn de 12 heilige nachten